Nepečená jablková torta

2003-10-31

Ingrediencie

  • 2 kg očistených jabĺk, 0,2 dl vody, 300 g cukru, 1 lyžičku mletej škorice, 2 pudingové prášky (Zlatý klas), okrúhle detské piškóty, šľahačkovú smotanu, kúsok čokolády.

Postup

Krok 1

Jablká pokrájame na kocky a dáme variť s vodou. Varíme ich pokým sa nerozvaria. Pridáme cukor, škoricu a dva pudingové prášky. Dobre vymiešame a chvíľu povaríme. Do tortovej formy poukladáme piškóty a na piškóty ešte teplú jablkovú hmotu. Vrstvy opakujeme, posledná vrstva by mala byť z jablkovej hmoty. Tortu odložíme do chladničky na 4 až 5 hodín. Vrch ozdobíme šľahačkou a strúhanou čokoládou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 917
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

918

Podobné recepty:
  • Pečený diviak

    Pečený diviak

  • Pudingová pochúťka

    Pudingová pochúťka

  • Kuracie prsia na mede

    Kuracie prsia na mede

kuk