Špagety podľa Zuzky Belohorcovej

2003-10-30

Ingrediencie

  • 1 balenie špagiet, 1 balenie morských špecialít (predvarené, zmrazené, napr. ustrice), 200 g postrúhaných rajčín, 2 strúčiky cesnaku, bazalku, tymian, mleté biele korenie, olivový olej, 4 lyžice postrúhaného parmezánu, soľ.

Postup

Krok 1

Špagety uvaríme podľa návodu. Na olivovom oleji speníme nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme morské špeciality. Na druhej panvici, na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme postrúhané rajčiny, koreniny. Na porciu uvarených špagiet dáme okorenené rajčiny, podusené morské špeciality a strúhaný parmezán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 867
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

868

Podobné recepty:
  • Lososové srdce

    Lososové srdce

  • Šošovicová nátierka

    Šošovicová nátierka

  • Sterilizované baranie rohy

    Sterilizované baranie rohy

kuk