Kačacie prsia so špenátom
2003-06-20- komentárov
- Kategórie: Hydina , Kačica
Ingrediencie
- 200 g kačacích pŕs, 70 g šalotky, 2 strúčiky cesnaku, 200 g lístkového cesta, 100 g listov špenátu, 100 g čakanky, 5 g červeného a bieleho korenia, provensálske korenie, soľ, tuk, vajce.
Postup
Krok 1
Mäso nakrojíme, osolíme, vtlačíme biele a červené korenie, pokvapkáme olejom a po krátkom odležaní opečieme na horúcom toku. Najemno pokrájanú šalotku a cesnak speníme na masle, pridáme natrhaný špenát a čakanku, osolíme, okoreníme bielym korením a krátko osmažíme. Podávame s chipsami z lístkového cesta, ktoré posypeme provensálským korením, potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme na valci z alobalu.