Kačacie prsia so špenátom

2003-06-20

Ingrediencie

  • 200 g kačacích pŕs, 70 g šalotky, 2 strúčiky cesnaku, 200 g lístkového cesta, 100 g listov špenátu, 100 g čakanky, 5 g červeného a bieleho korenia, provensálske korenie, soľ, tuk, vajce.

Postup

Krok 1

Mäso nakrojíme, osolíme, vtlačíme biele a červené korenie, pokvapkáme olejom a po krátkom odležaní opečieme na horúcom toku. Najemno pokrájanú šalotku a cesnak speníme na masle, pridáme natrhaný špenát a čakanku, osolíme, okoreníme bielym korením a krátko osmažíme. Podávame s chipsami z lístkového cesta, ktoré posypeme provensálským korením, potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme na valci z alobalu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1146
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1147

Podobné recepty:
  • Kari morka – vôňa indie

    Kari morka – vôňa indie

  • Kurča pod zeleninovou prikrývkou

    Kurča pod zeleninovou prikrývkou

  • Kuracie pečienky s kokosom a kečupom

    Kuracie pečienky s kokosom a kečupom

kuk