Mušle so stopkovým zelerom

2002-10-16

Ingrediencie

  • 1000 g mušlí, 1 veľký stopkový zeler, 1 väčšiu cibuľu, biele víno, soľ, zemiakové hranolčeky.

Postup

Krok 1

Čerstvé mušle namočíme pred prípravou na pol hodiny do slanej vody, aby sa vyplavil piesok a ďalšie nečistoty. Cibuľu a pokrájaný stopkový zeler osmažíme, pridáme mušle a prikryté zahrievame po dobu 5 minút. Keď sa mušle začnú otvárať, zalejeme ich bielym vínom, osolíme a ešte chvíľu povaríme. Podávame s hranolčekmi alebo aj samotné.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 739
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

740

Podobné recepty:
  • Zubáč na maďarský spôsob

    Zubáč na maďarský spôsob

  • Treska so syrom

    Treska so syrom

  • Bifteky z kapra na hrianke

    Bifteky z kapra na hrianke

kuk