Šalát z kreviet s hráškovými luskmi

2002-09-05

Ingrediencie

  • 400 g kreviet (najlepšie čerstvých), 200 g hráškových luskov, 100 g ryžových cestovín, 20 g píniových orechov, 0,5 dl svetlej sójovej omáčky, 0,5 dl ryžového octu (mitsukan), 20 g kryštálového cukru, citrón, limetku, koriander.

Postup

Krok 1

Ryžové rezance namočíme do vlažnej vody a necháme 10 minút, aby zmäkli. Píniové semienka na sucho opražíme, pridáme cukor, zalejeme octom a sójovou omáčkou a vložíme do chladničky vychladnúť. Studené zmiešame s rezancami a luskmi, ozdobíme citrónom, limetkou a koriandrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 559
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

560

Podobné recepty:
  • Rybacie nugety s mätovým jogurtom (India)

    Rybacie nugety s mätovým jogurtom (India)

  • Kapor na grécky spôsob

    Kapor na grécky spôsob

  • Losos s uhorkou

    Losos s uhorkou

kuk