Kuracie prsia v špenátovom liste
2002-07-01- komentárov
- Kategórie: Hydina , Kurča, kapún, poulard, sliepka
Ingrediencie
- 500 g kuracích pŕs, 1 citrón, 2 jarné cibuľky s vňaťou, 250 g cibule, 250 g cukiet, 1 malý zeler, 250 g špenátových listov, sójovú omáčku, sezamový olej, soľ, mleté biele korenie.
Postup
Krok 1
Do kuracích pŕs urobíme zárez (vrecko), zvnútra i zvonka osolíme, okoreníme a posypeme citrónovou kôrou. Cuketu, jarnú cibuľku a zeler pokrájame na tenké rezance. Krátko povaríme a namočíme do sójovej omáčky. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, premiešame a zmesou naplníme otvor v kuracích prsiach. Mäso obalíme do špenátových listov a varíme v pare asi 15 minút. Podávame s tmavým pečivom.