Zajac – cibuľáč

2002-07-08

Ingrediencie

  • 4 zajačie stehná, 160 g slaniny, 40 g masla, 40 g masti, 4 cibule, soľ, mleté čierne korenie, tymian, 2 lyžice strúhanky.

Postup

Krok 1

Zajačie stehná prešpikujeme slaninou, potrieme maslom a necháme cez noc, v chladničke, odležať, Na druhý deň maslo z mäsa olúpeme a zahrejeme. Mäso osolíme, okoreníme a vložíme do tuku s pokrájanou cibuľou. Pečieme asi jednu hodinu za občasného podlievania. Mäkké mäso vykostíme, pokrájame a na tanieri posypme s nasucho opraženou strúhankou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 899
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

900

Podobné recepty:
  • Pečený bok z diviaka

    Pečený bok z diviaka

  • Srnčie stehno na víne s pomarančmi

    Srnčie stehno na víne s pomarančmi

  • Pečený diviak

    Pečený diviak

kuk