Pečený pstruh s kaviárovým dressingom

2002-09-17

Ingrediencie

  • 30 g lososového kaviáru, 1 pstruha, 1 stopkový zeler, 1 baklažán, 50 g ryžových rezancov, biele víno, kyslú smotanu, biely jogurt, farebné korenie, zmes korenia na ryby, soľ.

Postup

Krok 1

Očisteného pstruha okoreníme farebným korením, soľou a korením na ryby a opečieme na olivovom oleji. Vo výpeku urestujeme na plátky pokrájaný baklažán, vyberieme ho, do výpeku pridáme biele víno, kyslú smotanu a krátko povaríme. Uvarené ryžové rezance zmiešame vo vriacej vode spareným stopkovým zelerom a prelejeme studenou omáčkou zo smotany, jogurtu a kaviáru.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 607
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

608

Podobné recepty:
  • Makrela na grécky spôsob

    Makrela na grécky spôsob

  • Mušle v pikantnej omáčke

    Mušle v pikantnej omáčke

  • Rybie filety s bielou reďkvou

    Rybie filety s bielou reďkvou

kuk