Pečené kuracie prsia s čínskymi rezancami (Chorvátske jedlo)

2003-01-02

Ingrediencie

  • 1 kuracie prsia s kosťou a kožou, 100 g plesňového syra (napr. Nivy), 100 g bravčovej šunky, 1 červenú papriku, 1 zelenú papriku, 50 g čínskych rezancov, šalotku, cesnak, 2 dl smotany, bazalka, mleté biele korenie, olivový olej.

Postup

Krok 1

Vykostené kuracie mäso osolíme, okoreníme bielym korením, opečieme z oboch strán a ďalej pečieme 10 až 15 minút pri 200° Celzia. Pokrájanú šalotku, cesnak a červenú a zelenou papriku urestujeme na olivovom oleji a zmiešame s uvarenými čínskymi rezancami. V smotane rozohrejeme postrúhaný plesňový syr, pridáme na menšie kocky pokrájanú šunku a bazalku. Omáčkou polievame upečené kuracie mäso.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1089
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1090

Podobné recepty:
  • Plnené cestoviny

    Plnené cestoviny

  • Kura na taliansky spôsob

    Kura na taliansky spôsob

  • Pohánková kaša so zeleninou /dixo/

    Pohánková kaša so zeleninou /dixo/

kuk