Teľací vývar s portským vínom

2003-03-05

Ingrediencie

  • Teľacie kolienko, soľ, nové korenie, celé korenie, tymian, rozmarín, 250 g koreňovej zeleniny (zeler, petržlen, mrkvu, pór), cibuľu, 1 dl červeného portského vína.

Postup

Krok 1

Obvarené teľacie koleno dáme do studenej vody, pridáme korenie a varíme asi 3 hodiny. Vývar precedíme cez hustý cedník, pridáme zeleninu, pokrájanú na tenké rezance a osmaženú na olivovom oleji, pokrájané mäso a portské víno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 645
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

646

Podobné recepty:
  • Vínová polievka

    Vínová polievka

  • Vaječná sadlina so zeleninou

    Vaječná sadlina so zeleninou

  • Dedkova polievka

    Dedkova polievka

kuk