Korenistá špecialita
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso , Z pekáča Jula Viršíka , 1996
Ingrediencie
- 1 kg bravčového karé, 5 vajec, 2 lyžičky soli, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, 1 lyžičku mletej rasce, 1 lyžičku majoránu, 1 lyžičku sladkej papriky, 1 lyžičku worcesterskej omáčky, 1 lyžicu horčice, 1 lyžicu kečupu, 1 lyžicu karí korenia, 1 lyžičku vegety.
Postup
Krok 1
Vajcia, soľ a všetky koreniny rozmixujeme. Do misky ukladáme vyklepané rezne a zalievame ich rozmixovaným nálevom. Odložíme na jeden deň do chladničky. Rezne opražíme na rozpálenom tuku z oboch strán. Podávame s hranolčekmi. Rezne v náleve môžu byť odložené v chladničke aj niekoľko dní.