Ryža v ananáse

2003-06-26

Ingrediencie

  • 1 väčší ananás, slnečnicový olej, soľ, cukor, 2 strúčiky cesnaku, 1 malú cibuľu, 1 stopkový zeler, mletý koriander, mletú rascu, 150 g šampiňónov, sójovú omáčku, biele víno, 30 g kešu orieškov, jarnú cibuľku, mätu, 300 g uvarenej ryže.

Postup

Krok 1

Ananás prekrojíme na polovice, vykrojíme dužinu a pokrájame ju na kocky. Na rozpálenom oleji osmažíme pokrájaný cesnak, cibuľu a zeler, vmiešame koriander, rascu a pokrájané šampiňóny. Pridáme kocky ananásu, uvarenú ryžu a dobre premiešame. Zalejeme sójovou omáčkou, vínom, prisypeme cukor, soľ a oriešky, premiešame a prehrejeme. Pripravenou zmesou naplníme vykrájaný ananás, ozdobíme jarnou cibuľkou a lístkami mäty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 604
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

605

Podobné recepty:
  • Zemiakové lečo

    Zemiakové lečo

  • Zelerové stopky vyprážané v cestíčku

    Zelerové stopky vyprážané v cestíčku

  • Grilované šampiňóny so syrom

    Grilované šampiňóny so syrom

kuk