Marocké vajcia

2003-05-15

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 2 papriky (žltú, červenú), 2 lyžice masla, 2 lyžice olivového oleje, 1 červenú cibuľu, 1 feferón, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Na masle s olivovým olejom osmažíme do zlatista pokrájanú cibuľu. Očistené papriky a feferón pokrájame na rezance a pridáme k cibuli. Okoreníme soľou a čiernym korením a chvíľu podusíme. Do zeleniny pridáme štyri vajcia, prikryjeme a pečieme asi 4 minúty, až sú vajcia hotové.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1244
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1245

Podobné recepty:
  • Pečené papriky s cibuľou

    Pečené papriky s cibuľou

  • Zemiaková nátierka I

    Zemiaková nátierka I

  • Indicke (chlebové) placky – Chapati (čapáti)

    Indicke (chlebové) placky – Chapati (čapáti)

kuk