Pstruh na cibuli

2003-10-31

Ingrediencie

  • 4 pstruhy, soľ, mleté čierne korenie, 4 lyžice oleja, 4 cibule, 2 dl bieleho vína.

Postup

Krok 1

Očistené ryby osolíme a okoreníme. Na oleji opražíme na plátky pokrájanú cibuľu. Na cibuľu pokladieme pstruhy, podlejeme vínom a upečieme vo vyhriatej rúre. Počas pečenia pstruhy polievame výpekom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 766
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

767

Podobné recepty:
  • Pošírovaný pstruh

    Pošírovaný pstruh

  • Šampiňónový nákyp s pečeňovou omáčkou

    Šampiňónový nákyp s pečeňovou omáčkou

  • Krvavé prsty

    Krvavé prsty

kuk