Baklažán v smotane

2015-11-26

Popis

Jednoduché jedlo, ktoré Vás poteší svojou jemnou chuťou. Baklažán v smotane ešte dozdobíme kôprom.

Ingrediencie

  • 2 ks stredne veľké baklažány
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 2 lyžica smotany
  • kôpor
  • soľ
  • mleté biele korenie

Postup

Krok 1

Baklažány ošúpeme, umyjeme, nakrájame na kúsky, vložíme na 5 minút do horúcej vody. Sparené kúsky baklažánu scedíme, obalíme v múke a vypražíme. Opražené kúsky baklažánu dáme do zapekacej misky, prelejeme smotanou a vložíme do rúry na 30 až 40 minút.

Krok 2

Pred podávaním posypeme pokrájanou zelenou petržlenovou vňaťou, alebo kôprom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1527
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1528

Podobné recepty:
  • Vyprážané syrové guľky

    Vyprážané syrové guľky

  • Zemiaky plnené špenátom

    Zemiaky plnené špenátom

  • Rezance s tvarohom a s kyslou smotanou

    Rezance s tvarohom a s kyslou smotanou

kuk