Jablková ‚nutela‘

2003-10-31

Ingrediencie

  • 3 kg očistených jabĺk, 1 kg kryštálového cukru, 3 vrecúška vanilkového cukru, 1 sladené kondenzované mlieko, 1 čokoládu na varenie, 200 g kakaa, 150 g mletých orechov, 2 dl vody.

Postup

Krok 1

Jablká pokrájame a uvaríme s 2 dl vody a cukrom. Po miernom vychladnutí rozmixujeme. Dáme opäť na oheň, pridáme čokoládu, kakao, vanilkový cukor, orechy a ešte horúcou zmesou naplníme poháre. Sterilizujeme 20 minút pri teplote 85 stupňov Celzia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 720
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

721

Podobné recepty:
  • Vajcový likér

    Vajcový likér

  • Kelové knedle v špeciálnej omáčke

    Kelové knedle v špeciálnej omáčke

  • Kurča s dulami

    Kurča s dulami

kuk