Cigánske hody

2016-04-18
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 40 min.
  • Celkový čas : 55 min.

Popis

Všetky druhy bravčového mäsa na najlepší cigánsky spôsob. Vhodnou prílohou môžu byť rôzne upravené zemiaky.

Ingrediencie

  • 75 g bravčového stehna
  • 50 g bravčového bôčika
  • 40 g bravčovej pečene
  • 30 g domácej klobásy
  • 20 g slaniny
  • 15 g masti
  • 1,5 g cesnaku
  • 3 g soli
  • 0,1 g čierneho mletého korenia
  • 100 g podusenej kyslej kapusty

Postup

Krok 1

Zo stehna, bôčika a pečene nakrájame plátky, zľahka naklepeme, osolíme (okrem pečene), okoreníme, potrieme cesnakom, rýchlo opečieme z oboch strán do červena. Ďalej opečieme na hrebienky nakrájanú klobásu a slaninu.

Krok 2

Na dusenú kapustu ukladáme postupne všetky plátky mäsa a zdobíme slaninou a klobásou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1773
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1774

Podobné recepty:
  • Kura pod perinou

    Kura pod perinou

  • Cigánska pečienka

    Cigánska pečienka

  • Príprava mäsa na grilovanie

    Príprava mäsa na grilovanie

kuk