Pralinkové rezy

2003-12-15

Ingrediencie

  • Biely plát: 250 g vajec, 150 g kryštálového cukru, 200 g hladkej múky, 5 lyžíc vody, 1 vrecúško vanilkového cukru. Čierny plát: 30 g kakaa, 300 g vajec, 200 g hladkej múky, 180 g kryštálového cukru, 6 lyžíc vody, 1 vrecúško vanilkového cukru. Plnka: 3,5 dl mlieka, 50 g pudingového prášku Zlatý klas, 180 g kryštálového cukru, 350 g margarínu Hélia, 30 g kakaa, vrecúško vanilkového cukru, rum. Čokoládovú polevu, marhuľový lekvár.

Postup

Krok 1

Upečené pláty rozrežeme na polovice. Čierny plát natrieme plnkou, položíme naň biely plát natretý marhuľovým lekvárom, natrieme naň plnku, opäť dáme čierny plát a celé to zalejeme čokoládou. Plnka: cukor, mlieko, pudingový prášok varíme do zhustnutia. Margarín vymiešame s kakaom a po vychladnutí obe zmesi spojíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 770
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

771

Podobné recepty:
  • Vajcia zapekané v hubovej omáčke

    Vajcia zapekané v hubovej omáčke

  • Figové koláče s gorgonzolou

    Figové koláče s gorgonzolou

  • Mozartove gule

    Mozartove gule

kuk