Thajské krevety á la Saša

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Tigrie krevety (Jumbo), 2 až 3 malé papričky čili, 1 lyžičku kečupu, šťavu z dvoch citrónov.

Postup

Krok 1

Mrazené, alebo aj čerstvé krevety ponoríme na 30 sekúnd do vriacej vody, po sfarbení do ružova vyberieme, prudko ochladíme, olúpeme. 'Črievko', prebiehajúce na hornej časti očistíme. Na panvici zohrejeme olej, vložíme doň čili papričky a po ich sfarbení do hneda vložíme krevety, pridáme kečup, zamiešame a zalejeme šťavou z dvoch citrónov. Podávame teplé, ale aj na studenej mise s oblohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 856
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

857

Podobné recepty:
  • Dezert Míša

    Dezert Míša

  • Ovsené vločky s medom

    Ovsené vločky s medom

  • Kuracie stehná so špenátovou prílohou

    Kuracie stehná so špenátovou prílohou

kuk