Tirolské údené karé

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 750 g vykosteného, údeného karé, 300 g ananásového kompótu, 100 g prerastenej slaniny, 500 g kyslej kapusty, 50 g pistácií, mleté čierne korenie, alobal.

Postup

Krok 1

Karé uvaríme (nie úplne do mäkka). Slaninu nakrájame na tenké rezance. Pistácie posekáme nadrobno. nadrobno pokrájame aj cibuľu. Žemle, najlepšie staršie, pokrájame na kocky. Huby dáme namočiť do vody. Slaninu osmažíme. Kapustu so šťavou zmiešame s osmaženou slaninou (aj s tukom), pistáciami, kockami, alebo pásikmi ananásu (bez šťavy). Dochutíme korením. Do karé urobíme otvor, do ktorého natlačíme časť plnky. Zvyšok plnky dáme na pekáč a na plnku položíme naplnené karé. Dobre prikryjeme alobalom a vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia. Pečieme asi 20 minút. Plnené karé podávame s viedenskou šálkovou knedľou a časťou plnky, ktorá sa nám nezmestila do karé.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1376
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1377

Podobné recepty:
  • Zapekaná zelenina

    Zapekaná zelenina

  • Majonézová treska z filé

    Majonézová treska z filé

  • Tvarohové knedle III

    Tvarohové knedle III

kuk