Karfiolové karbonátky I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 stredne veľký karfiol, 300 g zemiakov, 1 žemľu, mlieko, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, strúhanku.

Postup

Krok 1

Karfiol uvaríme v osolenej vode. Zemiaky uvaríme v šupke. Karfiol a zemiaky pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme žemľu namočenú v mlieku, vajce, soľ, korenie a podľa potreby strúhanku. Môžeme primiešať aj 100 g pomletých špekáčikov. Zo zmesi vytvarujeme karbonátky, obalíme ich ako rezne a vysmažíme na rozpálenom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1332
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1333

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: Spaghetti Ruvidi Specialitá /gurmánske/

    Pre krvnú skupinu 0: Spaghetti Ruvidi Specialitá /gurmánske/

  • Zemiakové kocky

    Zemiakové kocky

  • Zapečené topinabury

    Zapečené topinabury

kuk