Tvarohovo-jablkový koláč

2004-03-15

Ingrediencie

  • 100 g masla, 100 g práškového cukru, 1 vajce, 150 g hrubej múky, 1/2 vrecúška prášku do pečiva. Tvarohová plnka: 250 g tvarohu, 150 g práškového cukru, 1 žĺtok, 1 lyžicu pudingového prášku 'Zlatý klas'.

Postup

Krok 1

Maslo vymiešame s cukrom, vajcom, hrubou múkou, práškom do pečiva a vypracujeme cesto. Kúsok cesta odložíme na mrvenicu. Cesto dáme na malý, múkou vysypaný plech. Tvarohová plnka: Tvaroh zmiešame s cukrom, žĺtkom a pudingovým práškom. Plnku dáme na pripravené cesto. Na tvarohovú plnku dáme postrúhané jablká posypané cukrom. Vrch posypeme mrvenicu z odloženého cesta. Upečieme v rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 860
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

861

Podobné recepty:
  • Balkánsky jogurt

    Balkánsky jogurt

  • Cézar šalát

    Cézar šalát

  • Zapekaný karfiol s mletým mäsom a syrom

    Zapekaný karfiol s mletým mäsom a syrom

kuk