Bravčové rebierko Royal

2015-12-16

Ingrediencie

  • 600 g bravčovej pečienky
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu hladkú múku
  • trochu masť
  • trochu olej
  • trochu cestíčko
  • 200 g kuracej pečene
  • 1 ks cibuľu
  • trochu majorán
  • trochu rascu

Postup

Krok 1

Plátok bravčového rebierka vyklepeme, posolím a pripravím si kapsu, ktorú naplníme restovanou hydinovou pečeňou. Kapsu obalíme v trojobale a vypražíme ju v horúcom oleji. Pre gurmánov ju podávame so zemiakovými kroketami a diabolskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1270
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1271

Podobné recepty:
  • Steak podľa Hestona Blumenthala

    Steak podľa Hestona Blumenthala

  • Husacia pečeň na víne

    Husacia pečeň na víne

  • Guľky v kaši

    Guľky v kaši

kuk