Rizoto z tofu II
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Bezmäsité pokrmy , Sójové pokrmy
Ingrediencie
- 1 cibuľu, olej, 200 g bieleho, alebo údeného tufu, kúsok zeleru, 200 g zeleného hrášku, 1 dl bieleho vína, 1 šálku ryže, 2 šálky zeleninového vývaru, soľ, prípadne zeleninovú koreniacu zmes.
Postup
Krok 1
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme 1 cm veľké kocky tufu, na malé kocky pokrájaný zeler a zelený hrášok. Zalejeme bielym vínom a krátko podusíme. Pridáme ryžu a zeleninový vývar, soľ, prípadne zeleninovú koreniacu zmes a udusíme do mäkka. Podávame so zeleninovým šalátom.