Rizoto z tofu II

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 cibuľu, olej, 200 g bieleho, alebo údeného tufu, kúsok zeleru, 200 g zeleného hrášku, 1 dl bieleho vína, 1 šálku ryže, 2 šálky zeleninového vývaru, soľ, prípadne zeleninovú koreniacu zmes.

Postup

Krok 1

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme 1 cm veľké kocky tufu, na malé kocky pokrájaný zeler a zelený hrášok. Zalejeme bielym vínom a krátko podusíme. Pridáme ryžu a zeleninový vývar, soľ, prípadne zeleninovú koreniacu zmes a udusíme do mäkka. Podávame so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 725
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

726

Podobné recepty:
  • Zemiakovo hubové karbonátky

    Zemiakovo hubové karbonátky

  • Americký zemiak

    Americký zemiak

  • Zvyškové lievance

    Zvyškové lievance

kuk