Vyprážaný zeler, alebo kaleráb

2004-04-26

Ingrediencie

  • 2 stredne veľké zelery, alebo kaleráby, soľ, hladkú múku, vajce, strúhanku, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Zeler očistíme, uvaríme vo vode na polomäkko. Pokrájame ho na kolieska, ktoré posolíme, obalíme v múke, vo vajci a v strúhanke a vypražíme. Podávame so zemiakovou kašou a bešamelovou omáčkou. Ak použijeme na vyprážanie kaleráb, ten vopred nevaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1202
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1203

Podobné recepty:
  • Karfiolový paprikáš s haluškami

    Karfiolový paprikáš s haluškami

  • Pór na karí korení

    Pór na karí korení

  • Špenátový puding I

    Špenátový puding I

kuk