Vyprážaný zeler, alebo kaleráb

2004-04-26

Ingrediencie

  • 2 stredne veľké zelery, alebo kaleráby, soľ, hladkú múku, vajce, strúhanku, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Zeler očistíme, uvaríme vo vode na polomäkko. Pokrájame ho na kolieska, ktoré posolíme, obalíme v múke, vo vajci a v strúhanke a vypražíme. Podávame so zemiakovou kašou a bešamelovou omáčkou. Ak použijeme na vyprážanie kaleráb, ten vopred nevaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1148
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1149

Podobné recepty:
  • Rezance zapekané so špenátom

    Rezance zapekané so špenátom

  • Bratislavský guláš pre deti

    Bratislavský guláš pre deti

  • Pečené rybie filé na cesnaku

    Pečené rybie filé na cesnaku

kuk