Ustrice Rockefeller

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 24 čerstvých ustríc, 60 g masla, 2 plátky údenej šunky, 8 listov špenátu, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, 2 lyžice nadrobno pokrájanej jarnej cibuľky, 1/3 hrnčeka strúhanky, chilli omáčku.

Postup

Krok 1

Ustrice položíme na polovice lastúr a osolíme ich. Prikryjeme a odložíme do chladničky. Na panvici roztopíme maslo. Pridáme na rezance pokrájanú šunku a na miernom ohni opečieme do hneda. Pridáme nadrobno pokrájaný špenát, posekanú petržlenovú vňať, jarnú cibuľku, strúhanku a niekoľko kvapiek chilli omáčky. Na miernom ohni smažíme asi 5 minút. Na vychladené ustrice položíme lyžicu pripravenej zmesi, vložíme do grilu a upečieme do svetlo hneda.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 809
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

810

Podobné recepty:
  • Treska na turínsky spôsob

    Treska na turínsky spôsob

  • Ríbezľové víno

    Ríbezľové víno

  • Trojfarebný nákyp

    Trojfarebný nákyp

kuk