Sviečková z koňského mäsa

2004-05-19

Ingrediencie

  • 800 g sviečkovej z koňa, 50 g slaniny, 50 g masla, zeler, petržlen, 5 zrniek čierneho korenia, 5 zrniek nového korenia, 1 bobkový list, kúsok tymianu, 1 cibuľu, 1,25 dl kyslej smotany, 1 lyžicu hladkej múky.

Postup

Krok 1

Mäso prešpikujeme slaninou, opečieme na masle, pridáme pokrájaný zeler, petržlen, cibuľu, celé čierne a nové korenie. Keď zelenina mierne zožltne, podlejeme vriacou vodou a dusíme niekoľko hodín. Mäkké mäso vyberieme, šťavu prelisujeme, zahustíme kyslou smotanou do ktorej sme zamiešali múku, a povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 549
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

550

Podobné recepty:
  • Horčica z kapusty

    Horčica z kapusty

  • Zapekané vajcia

    Zapekané vajcia

  • Plnené zapekané kaleráby

    Plnené zapekané kaleráby

kuk