Vyprážaný kapor na vianočný stôl

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 zmrazené porcie kapra, 1 l mlieka, 2 lyžice soli, celú hlávku cesnaku, 4 lyžice hladkej múky, 1 lyžičku sladkej mletej červenej papriky, polovicu lyžičky korenia karí, 1 lyžičku majoránu, vajce, strúhanku, tuk na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Zmrznuté porcie kapra vložíme do presoleného mlieka rozmiešaného s veľkým množstvom prelisovaného cesnaku. Na druhý deň porcie osušíme, obalíme v hladkej múke rozmiešanej s mletou červenou paprikou, korením karí, rozmrveným majoránom. Ďalej obalíme v rozšľahanom vajci a strúhanke. Vypražíme v horúcom tuku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2350
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2351

Podobné recepty:
  • Tradičné prešporské pagáčiky

    Tradičné prešporské pagáčiky

  • Kačací extrakt s pekingskou kapustou a hubami

    Kačací extrakt s pekingskou kapustou a hubami

  • Kačica s granátovým jablkom

    Kačica s granátovým jablkom

kuk