Majonézová treska z filé

2004-05-19

Ingrediencie

  • 600 g rybieho filé, soľ, 1 majolku, 1 dl kondenzovaného mlieka, 100 g sterilizovaného hrášku, 100 g sterilizovanej mrkvy, 1 cibuľu, mleté biele korenie, sladkokyslý nálev.

Postup

Krok 1

Rybie filé uvaríme v osolenej vode. Uvarené mäso roztlačíme, pridáme majolku rozrobenú s kondenzovaným mliekom, hrášok, mrkvu, cibuľu, osolíme, okoreníme, zmiešame so sladkokyslým nálevom a necháme odstáť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 785
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

786

Podobné recepty:
  • Cesnaková pálenka proti vysokému tlaku

    Cesnaková pálenka proti vysokému tlaku

  • Obyčajný šalát

    Obyčajný šalát

  • Pstruhy s petržlenovou plnkou

    Pstruhy s petržlenovou plnkou

kuk