Palacinky na taliansky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1/2 l mlieka, 2 vajcia, 1 hrnček polohrubej múky, 1 lyžica cukru, štipka soli, 250 g mascarpone, tuk na pečenie.

Postup

Krok 1

Celé vajcia, soľ, cukor a trochu mlieka vymiešame na hladké cesto, postupne prilievame mlieko a vsýpame múku, miešame na hladké, primerane husté cesto. Primiešame mascarpone a opäť vymiešame na hladkú hmotu. Podľa potreby zriedime mliekom. Panvicu potrieme tukom a upečieme palacinku. Vždy pred každou palacinkou panvicu potrieme tukom a palacinky robíme rovnako naplnenou naberačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 915
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

916

Podobné recepty:
  • Vyprážaný zeler

    Vyprážaný zeler

  • Nakladané kapustné listy

    Nakladané kapustné listy

  • Pikantný vajcový šalát

    Pikantný vajcový šalát

kuk