Kapustové fašírky

2015-09-29

Ingrediencie

  • Polovicu z väčšej hlávky kapusty, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, hladkú múku.

Postup

Krok 1

Nakrájanú kapustu uvaríme v osolenej vode, scedíme ju a necháme vychladnúť. Pridáme jedno vajce, soľ, korenie a hladkú múku. Premiešame, vytvarujeme fašírky a vysmažíme na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1172
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1173

Podobné recepty:
  • Pyré z bielej fazule

    Pyré z bielej fazule

  • Artičoky s pomarančmi a rajčiakmi

    Artičoky s pomarančmi a rajčiakmi

  • Fašírky zo sladkého zemiaka, osviežené lístkami čerstvej majoránky

    Fašírky zo sladkého zemiaka, osviežené lístkami čerstvej majoránky

kuk