Ovocný šalát s hydinovým mäsom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g mäsa z pečeného kuraťa, 60 g hroznového, 60 g marhuľového, 60 g čerešňového kompótu bez kôstok, 1 malú hlávku čínskej kapusty, citrónovú šťavu, jablko, biely jogurt.

Postup

Krok 1

Upečené mäso pokrájame na kocky, kompóty scedíme, väčšie kúsky ovocia pokrájame na menšie kocky. Čínsku kapustu umyjeme, pokrájame na tenké rezance a pokvapkáme citrónovou šťavou. Pridáme pokrájané mäso, pokrájané ovocie a zalejeme jogurtom. Premiešame a ozdobíme ošúpaným a očisteným postrúhaným jablkom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 668
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

669

Podobné recepty:
  • Pikantné filé

    Pikantné filé

  • Francúzsky cibuľový šalát

    Francúzsky cibuľový šalát

  • Zapekané jablká s banánovým krémom

    Zapekané jablká s banánovým krémom

kuk