Jahody s ananásom a šľahačkou

2004-06-28

Ingrediencie

  • Šálku lesných jahôd, 1 konzervu ananásu, 2,5 dl až 5 dl smotany na šľahanie, 1 lyžičku práškového cukru.

Postup

Krok 1

Ananás necháme odkvapkať a uložíme do venca na sklenú misu. Osladenú šľahačku dáme po lyžičkách do stredu koliesok a zapichujeme do nich jahody. Porcie ananásu ozdobíme zvyšnou šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 545
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

546

Podobné recepty:
  • Reďkovkový šalát so smotanou

    Reďkovkový šalát so smotanou

  • Želatínový koláč

    Želatínový koláč

  • Broskyňová torta so zmrzlinou

    Broskyňová torta so zmrzlinou

kuk