Ryba vo vínovej omáčke

2004-08-07

Ingrediencie

  • 1 až 1,5 kg ryby, olej, 2 dl bieleho vína, 1 biely jogurt, 1 lyžicu múky.

Postup

Krok 1

Do pekáča, alebo misy dáme kusy vykostenej a kože zbavenej ryby, osolíme, podlejeme olejom a dusíme asi 5 minút. Podlejeme vínom, zmiešaným s jogurtom a múkou a pečieme 10 až 15 minút. Ako prílohu podávame zeleninový šalát a pečené zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 704
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

705

Podobné recepty:
  • Kalmáre vyprážané v cestíčku

    Kalmáre vyprážané v cestíčku

  • Fazuľový hrniec

    Fazuľový hrniec

  • Lístkové cesto plnené tekvicou

    Lístkové cesto plnené tekvicou

kuk