Lekvár z paradajok

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2,5 kg paradajok (najlepšie žltých), 4 lyžičky kyseliny citrónovej s cukrom (Citrovit), 1 lyžičku zázvoru, 4 vrecúška vanilkového cukru, 600 g cukru.

Postup

Krok 1

Paradajky pokrájame, pridáme zázvor, kyselinu citrónovú a rozvaríme ich. Rozvarené paradajky prepasírujeme, pridáme cukor, vanilkový cukor a varíme do zhustnutia.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1141
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1142

Podobné recepty:
  • Arménska nátierka

    Arménska nátierka

  • Kuracie medailóniky a zemiakovo vajcové ragú

    Kuracie medailóniky a zemiakovo vajcové ragú

  • Jahňacina s jogurtovou omáčkou

    Jahňacina s jogurtovou omáčkou

kuk