Paradajky plnené tuniakom
2004-08-15- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Predjedlá, chuťovky, nátierky , Predjedlá
Ingrediencie
- 8 väčších paradajok, soľ, mleté čierne korenie, olej, 100 g tuniaka v oleji, 6 natvrdo uvarených vajec, 100 g majonézy, petržlenovú vňať.
Postup
Krok 1
Paradajky umyjeme a odrežeme im klobúčik. Vnútrajšok vydlabeme lyžičkou, osolíme, okoreníme a pokvapkáme olejom. Mäso z tuniaka pokrájame na malé kocky, pridáme na kocky pokrájané, na tvrdo uvarené, vajcia, nadrobno posekanú petržlenovú vňať a všetko dobre premiešame s majonézou. Paradajky naplníme pripravenou masou a prikryjeme zrezaným klobúčikom.