Zeleninovo mäsová nátierka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg červenej papriky, 2 kg rajčín, 6 cibúľ, 6 strúčikov cesnaku, 6 feferónov, 2 kg pečeného bôčika, 2 lyžice horčice, 1/4 vrecúška zeleninového nakladača, alebo 3 lyžičky soli.

Postup

Krok 1

Všetko pomelieme a varíme do zhustnutia. Potom pridáme pomletý upečený bôčik, horčicu, zeleninový nakladač, alebo soľ. Spolu varíme asi 20 minút. Nalejeme do pohárov, uzatvoríme ich a sterilizujeme 15 až 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 729
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

730

Podobné recepty:
  • Roláda z bôčika, šunky a syra

    Roláda z bôčika, šunky a syra

  • Plnené zapečené rajčiaky

    Plnené zapečené rajčiaky

  • Kuracie prsia na banáne

    Kuracie prsia na banáne

kuk