Pikantná zmes (k pečenej rybe)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 10 g cesnaku, 50 g cibule, 50 g sterilizovaných uhoriek, 5 g soli, 0,1 g korenia čili, 5 g cukru, 20 g oleja, 25 g rajčiakového pretlaku, 0,2 g korenia karí.

Postup

Krok 1

Prelisovaný cesnak, nastrúhaná cibuľa a uhorky sa zmiešajú so soľou, korením čili, olejom, rajčiakovým pretlakom, korením karí a podľa chuti sa zmes osladí.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 855
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

856

Podobné recepty:
  • Zapekaný encián s pikantnými slivkami

    Zapekaný encián s pikantnými slivkami

  • Tvarohová nátierka so žeruchou

    Tvarohová nátierka so žeruchou

  • Omeleta s hubami a reďkovkovým šalátom

    Omeleta s hubami a reďkovkovým šalátom

kuk