Pečené papriky plnené mäsom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g mletého mäsa, 2 rožky, 6 lyžíc mlieka, soľ, mleté čierne korenie, 10 paprík.

Postup

Krok 1

Pokrájané rožky polejeme mliekom, potom ich rozmiagame a zmiešame s mletým mäsom, soľou a korením (ako na fašírku). Papriky očistíme a naplníme mäsovou zmesou. Naplnené papriky poukladáme na plech, pokvapkáme olejom a pečieme do hneda. Podávame s paradajkovou omáčkou, alebo so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 899
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

900

Podobné recepty:
  • Bačovský rezeň

    Bačovský rezeň

  • Trojuholníčky plnené šampiňónmi

    Trojuholníčky plnené šampiňónmi

  • Sýta polievka z hlivy

    Sýta polievka z hlivy

kuk