Karfiol na milánsky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 karfiol, soľ, 1 cibuľu, 30 g masla, 2 vajcia, 4 malé žemle, 1 vajce, 100 g strúhanky, 1 dl oleja.

Postup

Krok 1

Karfiol uvaríme v osolenej vode do mäkka, scedíme a posekáme. Na masle speníme posekanú cibuľu, pridáme vajcia, posekaný karfiol a smažíme, pokým masa nezhustne. Žemle prekrojíme a striedku vydlabeme. Žemle naplníme masou, dve polovice spojíme, obalíme v rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme. Môžeme podávať so špenátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1054
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1055

Podobné recepty:
  • Gaspaccio, vegetariánske

    Gaspaccio, vegetariánske

  • Zapekané zemiaky s fazuľovými strukmi

    Zapekané zemiaky s fazuľovými strukmi

  • Kačica dusená v červenej kapuste

    Kačica dusená v červenej kapuste

kuk