Ocov karfiolový šalát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 100 g šošovice, 1 menší karfiol, 2 lyžice masla, 4 lyžice bieleho vína, šťavu z jedného citróna, karí, soľ, cukor, mleté biele korenie.

Postup

Krok 1

Šošovicu uvaríme v osolenej vode do mäkka. Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme v osolenej vode. Po scedení a odkvapkaní karfiol pokrájame na hrubšie plátky. Plátky karfiolu opečieme na horúcom tuku. Karfiol vyberieme a udržiavame teplý. Do tuku pridáme 4 lyžice vody, vína a citrónovú šťavu. Pridáme karí a krátko povaríme. Marinádu ochutíme soľou, cukrom a korením. Odkvapkanú šošovicu dáme spolu s karfiolom na tanier a zalejeme marinádou. Podávame s uvarenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 773
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

774

Podobné recepty:
  • Domáca biela čokoláda

    Domáca biela čokoláda

  • Macerát na vysoký krvný tlak

    Macerát na vysoký krvný tlak

  • Hrušky 'krásna Helena'

    Hrušky 'krásna Helena'

kuk