Karfiolové karbonátky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 karfiol, soľ, 2 vajcia, strúhanku podľa potreby, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Karfiol uvaríme v osolenej vode do mäkka. Rozmiagame ho vidličkou, primiešame žĺtky, soľ, strúhanku a sneh z bielok. Vlhkými rukami formujeme karbonátky, ktoré vypražíme na oleji. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 697
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

698

Podobné recepty:
  • Žemľové knedličky

    Žemľové knedličky

  • Cestoviny s hubami a pórom

    Cestoviny s hubami a pórom

  • Zelerový šalát s ananásom

    Zelerový šalát s ananásom

kuk