Zelenina v soli

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg mrkvy, 0,5 kg petržlenu, 0,5 rajčín, 0,5 kg kapusty, 0,5 kg karfiolu, 250 g zeleru, 250 g kalerábu, 250 g kelu, 250 g cibule, 250 g zelenej papriky, 1 hrsť posekanej petržlenovej vňate, 1 hrsť posekanej zelerovej vňate, 1 kg soli.

Postup

Krok 1

Zeleninu zomelieme, primiešame vňate, soľ a zmesou naplníme poháre. Môžeme sterilizovať. Používame ako dochucovadlo rôznych jedál, ako náhradu sušenej zeleninovej koreniacej zmesi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1030
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1031

Podobné recepty:
  • Zemiakové placky III

    Zemiakové placky III

  • Stravovanie podľa krvných skupín

    Stravovanie podľa krvných skupín

  • Pstruhy plnené šampiňónmi

    Pstruhy plnené šampiňónmi

kuk