Červený melón na kyslo

2016-03-18

Popis

Zaujímavý recept na nakladaný melón. Vhodné podávať k mäsu.

Ingrediencie

  • 1 ks nie veľmi prezretý melón
  • 1 ks zeleninový nakladač
  • ocot
  • cukor

Postup

Krok 1

Melón pokrájame na kúsky vo veľkosti orecha, dáme do fliaš a zalejeme nálevom pripraveným podľa návodu na zeleninovom nakladači (ako na uhorky).

Krok 2

Podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 804
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

805

Podobné recepty:
  • Tekvicový koláč s mandľami

    Tekvicový koláč s mandľami

  • Hubová nátierka

    Hubová nátierka

  • Mandľové sucháre

    Mandľové sucháre

kuk