Plnené zemiaky

2004-10-05

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov, 200 g špenátových listov, 200 g plesňového syra (napr. Niva), štipku mletého čierneho korenia, soľ, 2 strúčiky cesnaku.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke prekrojíme na polovice. Lyžicou vyberieme časť vnútra. Plnka: špenát podusíme, pridáme rozdrvený plesňový syr, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, prípadne soľ. Zmesou naplníme zemiaky. Navrch položíme plátok slaniny a zapečieme v rúre. Podávame so šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 650
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

651

Podobné recepty:
  • Chipsy s bylinkovo-jogurtovou omáčkou

    Chipsy s bylinkovo-jogurtovou omáčkou

  • Filé na pekársky spôsob

    Filé na pekársky spôsob

  • Kokosové knedle na hroznovej omáčke

    Kokosové knedle na hroznovej omáčke

kuk