Kelové karbonátky III

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g kelu, 200 g bravčového mäsa, 50 g slaniny, 30 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 2 vajcia, ovsené vločky, strúhanku.

Postup

Krok 1

Kel uvaríme v osolenej vode, scedíme a necháme odkvapkať. Kelové listy zomelie spolu s mäsom, slaninou a cibuľou. Ochutíme soľou, korením, majoránom, pridáme vajcia a ovsené vločky v takom množstve, aby masa bola dostatočne hustá. Z masy formujeme karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme na oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 671
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

672

Podobné recepty:
  • Polnina (knedľa)

    Polnina (knedľa)

  • Ovocie nakladané v rume

    Ovocie nakladané v rume

  • Pikantné rezne zapekané s vajcom

    Pikantné rezne zapekané s vajcom

kuk