Šalát z kyslej kapusty

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 700 g kyslej kapusty, 3 až 4 zemiaky uvarené v šupke, 3 až 4 natvrdo uvarené vajcia, 100 g šunky pokrájanej na kocky, 1 malý biely jogurt, 1 malú majonézu, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Ak je kapusta veľmi kyslá, tak ju prepláchneme vodou, prípadne uvaríme vo vode a scedíme. Kapustu pokrájame na menšie kúsky, na malé kocky pokrájame zemiaky, vajcia a šunku. Zmiešame s jogurtom, majonézou, ochutíme soľou a korením a necháme asi 12 hodín odstáť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 904
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

905

Podobné recepty:
  • Holuby pečené na rošte

    Holuby pečené na rošte

  • Francúzsky šalát Cézar

    Francúzsky šalát Cézar

  • Divina á la Karol Čálik

    Divina á la Karol Čálik

kuk