Kapusta - veľká kamufláž
2016-04-26- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom
Ingrediencie
- 3 lyžice tuku
- 1 cibuľu
- 1 stredne veľkú hlávku kapusty
- 300 g párkov alebo špekáčikov
- škrobovú múčku
- soľ
- mleté čierne korenie
- sójovú omáčku
- worcestrovú omáčku.
Postup
Krok 1
Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme najemno pokrájanú kapustu a dusíme. Párky alebo špekáčiky pokrájame na 4 cm dlhé a 1 cm široké hranolčeky, ktoré obalíme v škrobovej múčke, mierne osolíme, okoreníme a osmažíme na horúcom tuku. Pridáme udusenú kapustu. Ochutíme sójovou omáčkou a worcestrom.