Bravčové rezne s hruškami
2015-12-16- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Bravčové mäso , Pečené a grilované mäso
Ingrediencie
- 4 ks bravčové rezne
- 4 lyžica horčice
- 3 ks hrušky
- 100 g syra s modrou plesňou
- trochu olej
- trochu soľ
- trochu mleté čierne korenie.
Postup
Krok 1
Naklepané rezne potrieme olejom, osolíme, okoreníme, poukladáme na rozohriaty pekáč a vložíme do rúry. Po štvrťhodinke rezne obrátime, potrieme horčicou a poukladáme na ne rozštvrtené, predvarené hrušky (v osladenej vode s klinčekmi) a vložíme späť do rúry. Keď sú už takmer upečené, posypeme ich rozmrveným syrom a zapečieme. Podávame s opekanými zemiakmi.