Jablková torta – bleskovka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g jabĺk, 0,5 l vody, 2 vrecúška vanilkového pudingu, detské piškóty, čokoládovú polevu, šľahačku.

Postup

Krok 1

Očistené jablká postrúhame, uvaríme vo vode a rozmiagame. Odoberieme 2,5 dl vody a uvaríme v nej puding, ktorý zmiešame s jablkami a krátko povaríme. Do tortovej formy nalejeme časť zmesi, na zmes poukladáme piškóty, opäť dáme vrstvu zmesi a piškót. Necháme tuhnúť, niekoľko hodín v chladničke. Tortu vyklopíme, polejeme čokoládou a ozdobíme šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1194
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1195

Podobné recepty:
  • Kapusta s bravčovým a haluškami

    Kapusta s bravčovým a haluškami

  • Čarovné slimáčiky

    Čarovné slimáčiky

  • Rybacie ragú s paradajkovou cestovinou

    Rybacie ragú s paradajkovou cestovinou

kuk